Connecting you with tips, trends and news for all things connectivity

Uppdatering om COVID-19

Till våra högt värderade kunder och partner:

Jag vill ta tillfället i akt för att tillhandahålla en uppdatering av hur StarTech.com hanterar utbrottet av COVID-19 (Coronavirus). Vår globala verksamhet, inklusive kundsupport och frakt, förblir öppen under de vanliga tiderna. Vi förstår att du måste hålla ditt företag verksamt och vi är redo att stödja dig med den information och de lösningar du behöver för att hålla din teknik uppkopplad.

Eftersom våra teammedlemmars välbefinnande har högsta prioritet har vi tillfälligt bett alla anställda att arbeta hemifrån om detta är möjligt. Även om detta kommer att resultera i tillfälligt inställda personliga möten, är vi väl rustade att om det behövs kommunicera via telefon, livechatt, e-post och videokonferenser. Vår webbplats fortsätter att vara en omfattande källa till information och supportresurser.

Vi kommer att fortsätta övervaka situationen noga och är redo att reagera allt eftersom den utvecklas. Jag anser att tydlig kommunikation är viktigt under dessa utmanande tider och StarTech.com har åtagit sig att ge sina partner den information och den support de behöver.

Vi värdesätter ditt företag mycket och en fortsatt säker och framgångsrik relation är viktig för oss. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta din StarTech.com-representant eller vårt supportteam via www.startech.com/se/support.

Med vänliga hälsningar,
Paul Seed
Chief Executive Officer
StarTech.com

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*